Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Gama - Ancavivi S.r.l.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Aspiratoare tapiterii, mochete si covoare
Brand
Pentru pavimente dure
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Aceste echipamente au fost construite special ptr.curatat spatii igienico sanitare cum sant toaletele si baile.

Avem deaface cu un system complex gandit si creat tocmai ptr. a se pot intretine aceste spatii cu un singur tip de utilaj fara ca macar personalul care deserveste aceste spatii sa vina in contact direct cu agentii biologici ce se gasesc aici. Astfel se va trece la spreierea cu solutii chimice cu ajutorul unui pistol special construit. Dupa acest pas se trece la limpezirea cu apa curata a tuturor suprafetelor dezinfectate, dupa care cu ajutorul unui
system de aspirare se va indeparta toata mizeria.

Aparatul executa singur preluarea de solutii chimice atat ptr. dezinfectare cat si    ptr.limpezire si parfumare. Asadar este un aparat care face tot ceea ce noua nu ne place dar care este foarte util si necesar. Folosit in special ptr. toalete si bai in spatii publice, stadioane, sali de sport, de cinema, de conferinte centre comerciale, restaurante, aeroporturi, spatii de birouri etc. Producatorul a asigurat trei modele care sant deosebite doar de capacitatea de solutii si de suprafetele care se vor a fi intretinute. Astfel avem ptr.spatii mici modelul Sabrina Foam Rise, ptr.cele medii modelul Maxi Foam, iar ptr. spatii mari modelul Grace Foam.

Aceste tipuri de aspiratoare se pot numi mai simplu doua intrunul. Pe langa faptul ca au
toate caracteristicile enumerate la cele tip wet&dry au in plus si faptul ca pot prin simpla
actionare a unui maner sa stropeasca cu apa suprafetele pe care le intretine. Sant foarte
eficiente la curatarea suprafetelor acoperite cu mocheta, covoare si ptr. curatat tapiterii.
.Modul de folosire este foarte simplu si adaptat perfect ptr. curatarea cu ajutorul jetului
de apa si solutie + aspirare la o singura trecere pe suprafata dorita.Avem modele ptr. uz casnic ptr. birouri si spatii mici, cu rezervor de apa reziduala si apa curatata de 30 ltr, dar si modele pentru suprafete mari    industriale, care necesita spalare si uscare, cu capacitate de apa de 70 ltr.

Monodiscurile sunt utilaje special construite pentru munca grea, ptr. suprafete ce necesita o curatare sustinuta. Aceste aparate sunt facute sa fie folosite atat pentru curatare( lemn, linoleum, gresie, mochete, gresie, beton ) cat si pentru lustruirea unor suprafete acoperite cu marmura ,vopsea speciala, linoleum sau rasina. Alimentarea se face la retea, iar peria    se poate schimba in functie de suprafata pe care o avem intretinere. Deasemenea diferenta intre curatare si lustruire este data si de nr. de rpm pe care le are utilajul din constructie, astfel ptr. lustru avem nevoie de o masina cu un nr. de rpm cat mai mare, iar ptr. curatare mai mic.
Din Gura in Gura